Illat pimenevät, halloweenin hämäryys laskeutuu ja syyslukukausikin on jo puolessavälissä. Seuraavaksi katsaus mitä Vareen marraskuu tarjoaa jäsenilleen:

Perjantaipäivystykset Hämeenkadulla Portissa klo 18:00 alkaen!

4.11. päästään vihdoinkin juhlistamaan Vareen nakukalenterin julkkareita ja kalenteriprojektin päättymistä! Tervetuloa siis geotalon 4.kerroksen parvella klo 17.00. alkaen. Tapahtumasta voi ostaa upean seinäkalanterin mukaansa  12 euron hintaan (mieluiten käteinen tasaraha). Tarjolla on tietysti myös juotavaa ja pientä purtavaa.

6.11. on aika Vareen perinteisen halloweenin, tänä vuonna varsinaisena pyhäinpäivänä lauantaina. Onneksemme saamme järjestää halloweenin tuttuun tapaan geotalon 1.kerroksen luentosalissa 111 klo 18.00 alkaen. Halloweenilla ei tänä vuonna ole tiettyä teemaa vaan pukeutumisessa saa käyttää vapaita käsiä ja mielikuvitusta!

10.11. Vareen syysretki järjestetään tänä syksynä poikkeuksellisesti aivan Turun keskustassa, sillä suuntaamme Turun tuomiokirkkoon. Kokoonnumme kirkon pääoven edustalla 16.30, tulethan ajoissa paikalle!  Kirkossa on opastettu kierros ja pääsemme lisäksi tutustumaan myös kirkon vinttitiloihin. Kierros on kaikille maksuton.

11.11. on Vare ry:n sääntömääräinen syyskokous geotalon 1.kerroksen luentosalissa 111 klo 18.00. Kokouksessa päätetään ensi vuoden Vareen hallituksen jäsenet sekä Varelia-julkaisun toimikunta, joihin molempiin kaivataan uutta väkeä! Rohkeasti siis paikalle mikäli pienintäkään kiinnostusta lehden toimittamista tai yhdistystoimintaa kohtaan löytyy. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta yhdistystoiminnasta tai lehden toimittamisesta, kaikkiin hommiin koulutetaan! Mikäli et pääse paikalle mutta olet halukas liittymään toimintaan mukaan, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen aakort@utu.fi.

24.11. Vareen marraskuun etävisa zoomissa klo 18.00. Ota hollille paperia ja kynä ja tule visailemaan pubivisatyyliin!

Hyvää marraskuuta kaikille toivotellen,
Alina