Aurinkoista huhtikuuta!

Rajoitukset ovat pysyneet ennallaan ja toivottavasti te kaikki olette pysyneet terveinä. Aurinko sulattaa lumia ja kalenteriin on vaihtunut huhtikuu, katsotaan mitä Vareessa tässä kuussa tapahtuu:

– Torstaina 8.4. varelaiset etävisailevat jälleen pubivisan tyyliin klo 18.00 alkaen Zoomissa.  Linkki tapahtumaan jaetaan sähköpostilistalle myöhemmin. Varaa itsellesi kynä ja paperia viereen ja liity mukaan visailuun!

– 12.4. järjestetään Vareen ja Kritiikin yhteinen työelämäpäivä klo 14–16 Zoomissa. Tarjolla on infoa niin opintojen aikaisesta kuin niiden jälkeisestäkin työllistymisestä ja eri mahdollisuuksista.  Linkki tapahtumaan julkaistaan myöhemmin.

Kuukauden muista tapahtumista tiedotetaan myöhemmin, joten pysykää kuulolla.

Muistakaa että mikäli jokin asia mietityttää, painaa mieltä, tai haluatte tuoda ideanne/ palautteenne julki, voitte rohkeasti olla yhteydessä koko hallitukseen tai vaihtoehtoisesti yksittäiseen hallituslaiseen. Koko hallituksen sähköpostiosoite on: varehallitus@utu.fi ja hallituslaisten omat sähköpostit löytyvät Vareen kotisivuilta.

Hyvää ja aurinkoista pääsiäisen aikaa kaikille!