Aurinko on alkanut sulattaa jäitä ja lumia, joten kevättä kohti ollaan menossa. Etätapahtumien parissa tullaan silti tilanteen takia viettämään vielä tovi jos toinenkin, mutta onneksi kevään aikana on tulossa paljon kivoja tapahtumia!

Maaliskuussa vuorossa on ainakin seuraavaa:

10.3. klo 18.00 alkaen järjestetään Kritiikin ja Vareen yhteisten fuksien ja tuutorien perinteinen reunion Zoomissa.  Zoom-linkki tapahtumaan jaetaan Kritiikin puolelta Vareen listalle myöhemmin. Kyseinen tapahtuma vain tämän lukuvuoden fukseille ja tuutoreille.

11.3. klo 18.00 alkaa Vareen historian toinen Etävisa. Pubivisan tyylillä järjestävässä visassa varelaiset ottavat mittaa tiedoistaan. Visa on myös mainio tapa vireyttää etäopiskelussa turtuneita aivosoluja ja samalla nähdä toisia varelaisia joten rohkeasti mukaan!

Maaliskuun aikana muutakin tapahtumaa on tulossa, joista tiedotetaan myöhemmin.

Tsemppiä ja voimia kaikille opintoihin ja töihin. Muistakaa levätä, ulkoilla, pitää yhteyttä kavereihin ja olla armollisia itsellenne näitä vaikeina aikoina. Nautitaan ainakin auringonpaisteisista päivistä! :)