Huippua helmikuuta kaikille! Vaikka kunnollisten talvisäiden sijaan olemme Turussa saaneet nauttia vain jatkuvista vesisateista, on aika luoda katse kohti helmikuun talvisia tapahtumia.

– Perjantaina 14.2. juhlistamme ystävänpäivää yhdistämällä kaksi tapahtumaa, Fuksi – illan sekä Perjantaipäivystyksen! Aloitamme viettämällä fuksi – iltaa geotalolla klo 17.00 alkaen, jolloin tutustumme uusiin varelaisiin rennon hengailun merkeissä. Tästä siirrymme jatkoille rakkausteemaiseen perjantaipäivystykseen Cosmiciin noin klo 19.00 alkaen. Lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmasta paikasta geotalolla seuraa myöhemmin!

– Vareen sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 20.2. geotalon 1.kerroksen luentosalissa 111. klo 17.00 alkaen. Kokouksen päätyttyä siirrytään virkistymään läheiseen kuppilaan. Tervetuloa seuraamaan kokousta ja jatkoilemaan!
Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/3879535158754112/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1580419262090309

– Perjantaina 28.2. kokoonnumme viettämään perinteisiä Talvijuhlia olemattomasta talvesta huolimatta Sirkkalan kasarmin keltsille eli Mimesikselle (Kaivokatu 12) klo 18.00 alkaen.  Lisäinfoa tapahtumasta seuraa myöhemmin. Huom! Tällöin ei siis pidetä perjantaipäivystystä.

Perjantaipäivystykset pyörivät muuten viikoittain Cosmic Comic Cafessa klo 19.00 eteenpäin!

Keskiviikkokahvitukset tuttuun tapaan aina keskiviikkoisin klo 12-13 geotalon 1.kerroksen kahvihuoneessa. Vielä helmikuun ajan kahvi ja tee on jäsenistölle veloitukseton!

Tapahtumat päivittyvät myös Vareen kotisivujen tapahtumakalenteriin piakkoin! https://tyyala.utu.fi/vare/tapahtumakalenteri/