Versailles’n Ruusu / Versailles no Bara

Päivämäärä: perjantai 07/04/2023
Aika: 16:00 – 23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Yksi koko anime- ja mangateollisuuden peruspilareista. Yhdelläkään muulla teoksella ei liene ollut yhtäsuuri vaikutus shōjo -mangan kehittymisessä. Tämän lisäksi vaikutus japanilaisten tietoisuuteen Ranskan historiasta, moderniin japanilaiseen teatteriin, sekä muuhun kulttuuriin, on ollut niin merkittävä, että Ranskan valtio on jopa nimittänyt kirjailijan Ranskan kunnialegioonan ansioritariksi.
https://myanimelist.net/anime/338/Versailles_no_Bara

Kokoonnumme Terrakodilla kello 16:00 ja anime alkaa kello 17:00.


Date: Friday 07/04/2023
Time: 16:00 – 23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

One of the foundational pillars of the anime and manga industry. Most likely no other work has had as great of an impact on the development of shōjo manga. The effect of The Rose of Versailles in promoting French history, shaping modern Japanese theater and influencing culture overall was such that the author was even knighted into the French Legion of Honour by the French government.
https://myanimelist.net/anime/338/Versailles_no_Bara

We gather in Terrakoti at 16:00 and the anime starts at 17:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.