Akagi

Päivämäärä: Perjantai 03/06/2022
Aika: 17:00 – 23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Miten Akagin legenda oikein päättyy? Katsomalla animea Senpain kanssa ET saa selville, koska lähdemateriaali jäi animesta jälkeen. Tästä johtuen vaihdamme kesken animen katsomiseen piirretyistä kolmiulotteiseen lihamaailmaan ja paikkaamme animen puutteet Akagi tv-draamalla. Viime tapahtumassa katsoimme animen jaksot 1-13, mikäli haluat ottaa
myanimelist
mydramalist

Kokoonnumme Terrakodilla kello 17:00 ja aloitamme katsomisen kello 18:00.


Date: Friday 03/06/2022
Time: 17:00 – 23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

How will Akagi’s legend end? Watching the rest of the anime with Senpai WON’T help you find out, since the source material lagged behind the anime. This is why we are going to escape from cartoons into the three-dimensional meatspace and fix the anime version’s shortcoming with the live action version. Last time around we watched the anime episodes 1-13, in case you want to catch up.
myanimelist
mydramalist

We gather at 17:00 in Terrakoti and the show starts at 18:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.