Vappukaraoke + Kirppis / Karaoke + Swap meet

Päivämäärä: Lauantai 30/04/2022
Aika: 15:00 – 22:00
Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2. kerros

Tällä kertaa animekaraoken kylkeen on heitetty mangakirppis. Myös muuta manga- ja animeaiheista sälää saa tietysti pistää kaupan. Mangaa ja muuta myytävää saa levittää Turku-salin pöydille. Myynnissä on myös Senpain kirjaston kaksoiskappaleita, ja niiden tuotot menevät seuran toiminnan rahoittamiseen.

Hinnoittele myytäväsi jo ennakkoon. Voit vaikka laittaa teipillä hinnan mangan kanteen tai kirjoittaa erilliselle paperille kaikkien myytäviesi hinnat. Pidetään homma hyvän maun rajoissa, joten jos haluat myydä jotain, joka saattaa järkyttää herkempien mielet, piilota sellaiset tuotteet, ja anna nähtäville vain pyydettäessä.
Biisivalikoimamme: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit#gid=0

Turku-salin ovet avataan kello 15:00.


Date: Saturday 30/04/2022
Time: 15:00 – 22:00
Place: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2nd floor

This time around we’ll have a manga swap meet alongside our anime karaoke. Other anime and manga related stuff can also be sold. Manga and other stuff for sale can be put on display on Turku-sali’s tables. We will also sell doubles from Senpai’s library, with profits going towards Senpai’s club activities.

Price your stuff in advance. You can either put stickers on your manga or you can make a separate list with all the prices. Let’s keep everything in good taste, so if you want to sell something that someone might deem inappropriate, cover that kind of stuff and only show them around if asked.
Our song selection: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit#gid=0

Turku-sali doors open at 15:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.