[K18] Hentai-ilta / [R18] Hentai night

Päivämäärä: Perjantai 22/04/2022
Aika: 17:00 – 23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Legendat kertovat kummittelevasta kassista, joka on piilotettu Terrakodin syvyyksiin. Kassin kiroukset on sinetöity taikaloitsuin ja maalarinteipin avulla ikuisiksi ajoiksi, kunnes kassin sinetit viimein murretaan kohtalokkaana helmikuisena huhtikuisena iltana.

Tässä Senpain perinteisessä tapahtumassa selvitämme, mitä Senpain legendaarisesta hentaikassista oikein löytyy. Ensin tutkimme kassin sisältöä ja muuta hallituksen paikalle tuomaa rivoa materiaalia, ja sen jälkeen katsomme valikoitua hentaianimea.

Terrakodin ovet avataan kello 17:00.


Date: Friday 22/04/2022
Time: 17:00 – 23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Legends tell of a haunted bag, hidden in the depths of Terrakoti. The curses of the bag have been sealed away forever with magical spells and some masking tape, until the seals are broken apart on one fateful night in February April.

Find out what the legendary hentai bag contains at this Senpai’s traditional event. First we’ll delve through the bag and look into other lewd stuff brought by the board, and after that we’ll watch some suggested hentai anime.

Terrakoti doors open at 17:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.