Jouluvidis / Christmas Movie Night: Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl + Saint☆Oniisan Movie @Kampuskappeli + Discord

Päivämäärä: Perjantai 17.12.2021
Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros
Etänä: Senpain Discordissa äänikanavalla Huone 1

Pidetään leffailta kahdella loistavalla taiteellisella palasella!
Rascal kertoo tarinan pojasta, joka rakastuu tyttöön kirjastossa. Ja sitten on ensimmäinen ihastus, jonka hän tapaa kahtena henkilönä, aikuisena ja yläkoululaisena. Jälkimmäisen olleminen hengenvaarallisesti sairaana, ei varmasti häiritse hänen suhdettaan nykyiseen täydelliseensä. Eihän?
Saint Oniisan näyttää mitä tapahtuu kun Jeesus ja Buddha yrittävät ottaa lomaa raskaista velvoitteistaan. He jopa käyvät saunassa!

Ovet aukeavat Kampuskappelilla kello 16:00. Anime alkaa kello 17:00 Kampuskappelilla sekä Discordissa äänikanavalla Huone 1.

My Anime List: Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl
My Anime List: Saint☆Oniisan Movie

Yhteisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä meille joten:
– jos olet tai epäilet olevasi kipeä, jää kotiin
– muistakaa pitää etäisyydet ja maski
– käyttäkää desinfiointiainetta kun tulette ja kun poistutte
Tällä tavalla pidämme ihmiset ympärillämme turvassa noudattamalla ohjeita! Muistakaa pitää hauskaa, kuten aina!

Date: Friday 17.12.2021
Time: 16:00-22:00
Place: Campus chapel, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor
Remotely: Senpai Discord server, voice channel Huone 1

Let’s have a movie night with 2 splendid pieces of arts!
Rascal tells a story about a boy who falls in love with the girl in a library. And then there is a first crush who he encounters as two people, adult and a middle schooler. And latter being gravely ill does not interrupt with his current girlfriend’s perfect relationship. Right?
Saint Oniisan shows what happens when Jesus and Buddha are trying to have a vacation from their duties. They even go to Sauna!

Doors open at Campus chapel at 16:00. Anime begins at 17:00 at Campus chapel and on Discord in voice channel Huone 1.

My Anime List: Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl
My Anime List: Saint☆Oniisan Movie

Safety of our community is most important to us so:
– if you are or suspect being sick, stay home, please!
– remember to keep distances and have mask
– use hand sanitizer when you come and when you go
This way we keep everyone around us safe by following the instructions! Remember to have fun like we always do!