Bartender 2021 (K18)

Lyhyesti / In Summary:

FI:
Mikä “Bartender?”: K18 tapahtuma, johon vieraat tuovat alla olevaan listaan merkittyä ainesosia anime-aiheisia cocktaileja varten.
Pääsymaksu: jäsenet 5 €, muut 11 €
Pukukoodi: Rento mutta siisti smart casual tai sitten Bartender anime/manga cosplay
Päivämäärä: Perjantai 3.12.2020  
Aika: 18:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

EN:
What “Bartender”: R18 event where guests bring ingredients listed below for anime themed cocktails.
Entry fee: members 5 €, others 11 €
Dress code: Smart casual or Bartender anime/manga cosplay
Date: Friday 3.12.2020
Time: 18:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Juomalista/Drinks list:
http://tiny.cc/bartender_2021


Senpain ikoninen Bartender on taas melkein täällä!

Ai, siis mikä Bartender-ilta?
Kyseessä on Senpai ry:n tribuutti mainiolle Bartender-mangalle/animelle/live actionille!

Bartender-sarjassa seurataan baarimikko, Sasakura Ryoun elämää. Hänen erikoistaitonaan on kyky tarjota baarinsa asiakkaalle juuri se cocktail-juoma, joka ratkaisee tämän senhetkisen suuren ongelman elämässä. Tapahtumapaikkana toimii Ginzan syrjäkujilla oleva baari, jonka raskas ovi mahdollistaa elämän murheiden jättämisen ulkopuoliseen maailmaan.

Pyrimme Bartender-illassamme saamaan tämän saman tunnelman välittymään juuri sinulle! Omana Eden Hallina toimii Terrakoti osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4 B, 20500 Turku. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 3. joulukuuta kello 18 alkaen ja se jatkuu myöhään yöhön.

Tapahtumassa on pukukoodina siisti pukeutuminen: sellainen, joka olisi hyväksyttävä joko baarimikon asuksi tai vaihtoehtoisesti tarpeeksi hienostunut ylempiluokkaisen baarin asiakkaalle. Tarkoituksena on pysyä sarjalle uskollisena!

Tapahtumaan on Senpain jäsenille 5 euron pääsymaksu, muille kuin jäsenille pääsymaksu on 11 euroa. Pääsymaksu maksetaan käteisellä tai kortilla tapahtumapaikalla. Pääsymaksulla katetaan tapahtuman järjestämiseen liittyvät kulut.

Lisäksi pyydämme jokaista osallistumaan juomaraaka-aineiden tuomiseen, sillä nämä kerätään nyyttiperiaatteella. Taulukossa on tarkempaa tietoa siitä, mitä tapahtuman järjestämiseen tarvitaan ja johon voi merkata tuomisensa. Muista merkata taulukkoon tuomisesi!

Luonnollisestikin vaadimme kaikkia käyttäytymään sivistyneesti, kuten Eden Hallissa kuuluu.


The epic Bartender party is here!

Bartender party? What’s that?
That’s of course our tribute to the great and classy manga/anime/live action series about the legendary bartender, Ryou Sasakura. His special talent is the skill to offer the drink that solves the major life’s problems of his customer! This all happens in a bar, Eden Hall, that’s located in the side streets of Ginza and has a heavy door that allows one to leave all his worries outside.

To enjoy the atmosphere and to taste all the great cocktails that are created, we have organized our own Bartender event for several years. This year it will take place on Friday, December 3rd at Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 20500 Turku. The party starts at 18:00 and continues late into the night.

To participate, we ask you to pay a participation fee of 5 euros for Senpai’s members, and 11 euros for others, at the door. Also, there’s a dress code to be loyal to the series: a classy outfit that would either work as a bartender’s outfit or be stylish enough for a customer of a high-end bar. That’s only to keep the occasion as close to the original series, not to pressure you to buy any expensive suits.

All the ingredients for the cocktails, as well all other bits and pieces are provided by the participants, so we ask you to help us with getting all the needed bells and whistles! In the spreadsheet you can see what we need to make the event happen, and you can fill out what you are bringing! Remember to fill out the spreadsheet!

Naturally, civilized conduct is expected from everyone, as it’s only natural while at Eden Hall.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.