Kageki Shoujo!! @Kampuskappeli + Discord

Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros
Etänä: Senpain Discordissa äänikanavalla Huone 1

Entinen idoli, Ai Narata, pakotetaan lopettamaan miespuolisen fanin välikohtauksen vuoksi. Tämä saa Ain hyvin araksi miesten suhteen. Hän ilmoittautuu tytöille suunnattuun kouluun, Koukan musiikki- ja teatteritaiteen kouluun, jossa tavoitellaan huippu mies- ja naisrooleja. Ai saa parikseen Sarasa Watanaben, joka on niin äänekäs kuin “normaali” ihminen voi olla. Tämä saa Ain ja muut luokkatoverit hermostuneiksi, koska Kouka on ryhmätyötä. Kirsikkapuun kirousta ja paljon pahempaa vastaan taisteleminen on vaatimus, mikäli tytöt mielivät nousta kuuluisuuteen.

Ovet aukeavat Kampuskappelilla kello 16:00. Anime alkaa kello 17:00 Kampuskappelilla sekä Discordissa äänikanavalla Huone 1.

My Anime List

Yhteisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä meille joten:
– jos olet tai epäilet olevasi kipeä, jää kotiin
– muistakaa pitää etäisyydet ja maski
– käyttäkää desinfiointiainetta kun tulette ja kun poistutte
Tällä tavalla pidämme ihmiset ympärillämme turvassa noudattamalla ohjeita! Muistakaa pitää hauskaa, kuten aina!

Date: Friday 26.11.2021
Time: 16:00-22:00
Place: Campus chapel, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor
Remotely: Senpai Discord server, voice channel Huone 1

Ai Narata, an ex-idol, is forced to quit after a male fan incident which made Ai very scared of male interaction. She enrolls to the school for only girls, Kouka School of Musical and Theatrical Arts aiming to become top performers for both men and women roles. She is paired with Sarasa Watanabe who is as loud as “normal” human could be, making timid Ai and rest of her classmates very nervous as Kouka is a group effort. Fighting a cherry tree curse and much worse is Ai’s and Sarasa’s job in order to rise to the new fame.

Doors open at Campus chapel at 16:00. Anime begins at 17:00 at Campus chapel and on Discord in voice channel Huone 1.

My Anime List

Safety of our community is most important to us so:
– if you are or suspect being sick, stay home, please!
– remember to keep distances and have mask
– use hand sanitizer when you come and when you go
This way we keep everyone around us safe by following the instructions! Remember to have fun like we always do!