My Hero Academia Season 5 #1 @Kampuskappeli & Discord

Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros
Etänä: Senpain Discordissa äänikanavalla Huone 1

Maailmassa, jossa 80% ihmisistä omaa sankarin voimia, on koulu niille, jotka haluavat tulla sankareiksi, oikeuden puolustajiksi. Luokka 1-A on saanut julkista huomiota vihollisten hyökkäyksistä, joka tekee heidän kilpailijoistaan 1-B:stä katkeria. Hitoshi Shinsou haluaa liittyä sankarien kurssille, vaikkei tällä ole kokemusta oikeana sankarina olosta. Pystyykö hän todistamaan voimansa ja liittymään heihin?

Ovet aukeavat Kampuskappelilla kello 16:00. Anime alkaa kello 17:00 Kampuskappelilla sekä Discordissa äänikanavalla Huone 1.

My Anime List

Yhteisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä meille joten:
– jos olet tai epäilet olevasi kipeä, jää mieluummin kotiin
– muistakaa pitää etäisyydet ja maski
– käyttäkää desinfiointiainetta kun tulette ja kun poistutte
Tällä tavalla pidämme ihmiset ympärillämme turvassa noudattamalla ohjeita! Muistakaa pitää hauskaa, kuten aina!

Date: Friday 22.10.2021
Time: 16:00-22:00
Place: Campus chapel, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor
Remotely: Senpai Discord server, voice channel Huone 1

In the world where 80% of people have their own hero power, lies school for those wishing to become heroes, defenders of the justice. Class 1-A have gotten public’s attentions due the villains attack which makes their rival 1-B bitter. Hitoshi Shinsou wants to join Hero Course despite having the experience to be a real hero. Can he prove his powers and join the heroes?

Doors open at Campus chapel at 16:00. Anime begins at 17:00 at Campus chapel and on Discord in voice channel Huone 1.

My Anime List

Safety of our community is most important to us so:
– if you are or suspect being sick, stay home, please!
– remember to keep distances and have mask
– use hand sanitizer when you come and when you go
This way we keep everyone around us safe by following the instructions! Remember to have fun like we always do!