Terrakodin ja osakuntien avoimet ovet / Terrakoti & Student nations open doors

Paikka: Terrakoti, Osakuntasali & Yo-talo B:n ja C:n piha
Rehtorinpellonkatu 4 20500 Turku

Facebook-tapahtuma

Oletko kiinnostunut scifistä, fantasiasta tai kauhusta? Animesta tai mangasta? Rooli- tai konsolipelaamisesta? Haluaisitko viettää aikaasi samanhenkisessä seurassa?

Yo-talo B:ssä toimivat osakunnat ja Terrakodin yhdistykset järjestävät 13.9.–19.9. toimintansa esittelemiseksi avoimien ovien päivät uusille ja vanhemmille opiskelijoille ja muille kiinnostuneille. Tervetuloa tutustumaan!

Terrakoti on toimisto ja kokoontumistila, jolla majailee kuusi nörttikulttuuriin eri tavoin keskittynyttä harrastusjärjestöä. Yhdistyksistä neljä on Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaisia ja yksi Åbo akademin, toimintaa on siis tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Osakunnat ovat ylioppilaskunnan vanhimpia järjestöjä, jotka hallinnoivat mm. Osakuntasalia ja siellä esitteillä olevaa näyttävää vaakunakokoelmaa. Osakuntien jäsenistöt viettävät päivittäin vapaa-aikaansa salin läheisyydessä toimistoillaan ja toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan perinteikkäisiin yhdistyksiin avointen ovien viikolla.

Aikataulu:

Ma 13.9.: Klo 15–19, paikkana Osakuntasali ja Yo-talo B:n järjestötilat. Yhdistysten yhteinen päivä. Terrakoti ja osakuntien tilat avoinna, kaikkien yhdistysten toiminnan esittelyä. Osakunnilla voidaan pelata mahjongia ja kyykkää.

Ti 14.9 FUI organiserar ett evenemang på Ti 14.9, troligtvis relaterat till brädspel eller datorspel. Närmare detaljer publiceras senare på FUI’s Facebook.

Ke 15.9.: ANC (videopelit). Klo 16–, paikkana Terrakoti. Rento hengailuilta videopelien parissa.

To 16.9.: Tutka & TSFS (scifi ja fantasia). Klo 12–17, paikkana Yo-talo B:n & C:n piha. Klo 17 jälkeen viikoittainen Varjomafia-hengailuilta Yliopistonmäellä Feeniks-kirjaston kulmalla tai heikolla säällä Discordissa.

Pe 17.9.: Senpai (anime ja manga) Klo 16–22, paikkana Terrakoti ja Turku-sali. Leffailta: Evangelion 3.33 ja 3.0+1.0. Kokoontuminen Terrakodilla, sieltä lähtö klo 17 Turku-saliin, jossa anime alkaa klo 17:15.

Su 19.9.: Tyrmä (roolipelaaminen). Klo 14–20, paikkana Terrakoti. Aloittelijaystävällinen peli-ilta, esittelyssä Dungeons & Dragonsia ja muuta. SHO teekerho klo 16–18 paikkana Karhunpesä. Teen jälkeen rentoja seurapelejä.

Voit tulla vierailemaan tapahtumassa minä päivänä tahansa. Mikäli sinua kiinnostaa erityisesti jonkin seuran toiminta, kannattaa käynti ajoittaa päivään, jolloin sillä on päivystysvastuu, ja vastaavasti jos on kiinnostunut useammasta yhdistyksestä, on maanantai kätevin päivä.

Terrakoti ja osakunnat sijaitsevat Yo-talo B:ssä, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, Proffan kellarin naapurissa ja Assarin ullakon takana. Sisäänkäynti on vihreäseinäisessä talossa kyltin Osakuntasali ja B-talon 1. kerros alapuolella. Tällä kertaa meidät kuitenkin löytää osana päivistä jo ulkoa talon edustalta.

Yhteisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä meille joten:
– jos olet tai epäilet olevasi kipeä, jää mieluummin kotiin
– muistakaa pitää etäisyydet ja maski
– käyttäkää desinfiointiainetta kun tulette ja kun poistutte
Tällä tavalla pidämme ihmiset ympärillämme turvassa noudattamalla ohjeita! Muistakaa pitää hauskaa, kuten aina!

Date: 13.-19.9.2021
Place: Terrakoti, Osakuntasali & the yard of Student houses B-C
Rehtorinpellonkatu 4 20500 Turku

Facebook-event

Are you interested in science fiction, fantasy, anime, gaming, or just everything weird in general? Want to spend time in a nice, like-minded company?

Terrakoti is the living room of six geek societies located in Turku at Student House B.

Student nations can be found next to Terrakoti. Although the original unifying theme of the nations is the regions of Finland, international students are welcome to these traditional associations as well. Anyone interested in trying out different varieties of tea or wine, casual outdoor or board games, or just hanging out in a relaxed atmosphere will have a good time with the nations.

We are having an all-week-long open doors event from 13th to 19th of September.

Schedule:

Monday, Sept 13th: All clubs. From 3 pm to 7 pm. at Osakuntasali and Terrakoti in Studenthouse B.

Tuesday, Sept 14th: FUI arranges an event, probably about board games or computer games. Further information will soon be added to FUI’s FB page.

Wednesday, Sept 15th: ANC (console playing). At 4 pm, at Terrakoti.

Thursday, Sept 16th: Tutka & TSFS (science fiction and fantasy). From noon to 5 pm, on the lawn next to Student Houses B & C. Followed by the weekly Varjomafia gathering on University hill next to Feeniks library at 5 pm (if weather permits; if not, on Discord).

Friday, Sept 17th: Senpai (anime & manga). From 4 to 10 pm at Terrakoti and Turku-sali. Movie night: Evangelion 3.33 and 3.0+1.0. We’ll meet at Terrakoti at 4 pm and move to Turku-sali at 5 pm, where the anime will start at 5:15 pm.

Sunday, Sept 19th: Tyrmä (roleplaying). From 2 to 8 pm at Terrakoti. Beginner-friendly game night (introducing Dungeons & Dragons etc.). SHO tea club 4 pm until 6 pm at Karhunpesä (near Terrakoti).

Safety of our community is most important to us so:
– if you are or suspect being sick, stay home, please!
– remember to keep distances and have mask
– use hand sanitizer when you come and when you go
This way we keep everyone around us safe by following the instructions! Remember to have fun like we always do!