Oddtaxi @ Turku-sali

Päivämäärä: Perjantai 24.9.2021
Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2. kerros

Hiroshi Odokawa on tavallinen mursu, joka ajaa taksia ja saa asiakkaita joilla on syvällisiä ongelmia. Mutta yksi mysteeri johtaa häneen mihin liittyy myös kadonnut koulutyttö ja rikollinen joka pystyy voittamaan ryhmän ammattilaistappelijoita yksin. Liity meihin kauniiseen piirrostyyliin ja mielenkiintoisiin settauksiin Odd Taxissa!

Tavataan klo 16:00 Terrakodilla, siirrytään klo 17:00 Turku-saliin, jossa anime alkaa klo 17:15.

My Anime List

Yhteisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä meille joten:
– jos olet tai epäilet olevasi kipeä, jää mieluummin kotiin
– muistakaa pitää etäisyydet ja maski
– käyttäkää desinfiointiainetta kun tulette ja kun poistutte
Tällä tavalla pidämme ihmiset ympärillämme turvassa noudattamalla ohjeita! Muistakaa pitää hauskaa, kuten aina!

Date: Friday 24.9.2021
Time: 16:00-22:00
Place: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2nd floor

Hiroshi Odokawa is a normal walrus driving a taxi and having clients with their own deep problems. But one mystery directs to himself including a missing school girl and a criminal who can take down group of professional fighters alone.
Join us to the beautiful art style and interesting settings with Odd Taxi!

We’ll meet at Terrakoti at 16:00 and move to Turku-sali at 17:00, where the anime will start at 17:15.

My Anime List

Safety of our community is most important to us so:
– if you are or suspect being sick, stay home, please!
– remember to keep distances and have mask
– use hand sanitizer when you come and when you go
This way we keep everyone around us safe by following the instructions! Remember to have fun like we always do!