Etävidis / Remote Video Night: Zombieland Saga

Päivämäärä: Perjantai 13.8.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Liikenneonnettomuudessa kuollut Sakura Minamoto herätetään henkiin mystisen miehen, Koutarou Tatsumin, toimesta kymmenen vuotta tämän kuoleman jälkeen. Legendaaristen tai vähemmän legendaaristen eri aikakausien idolien kanssa, Sakura muodostaa idoliryhmän pelastaakseen Sagan ekonomian samalla piilottaen todellisen identiteettinsä.

My Anime List
Facebook


Date: Friday 13.8.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

After dying on a traffic accident, Sakura Minamoto gets revived by the mysterious man named Koutarou Tatsumi ten years after her death. With legendary or less legendary idols from different eras Sakura forms an idol group in order to save Saga prefecture’s economy while hiding their true indentity.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.