Etävidis / Remote Video Night: 86

Päivämäärä: Perjantai 20.8.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Sodassa San Mangnolian tasavallan ja Gidanianin keisarikunnan välillä, Magnolia ei menetä miehiä. 85 sektoria elävät rauhassa muurien sisällä samalla, kun sektori 86 tekee likaisen työn hopeahiuksisten komentajiensa käskyjen alla. Eräs kiltti, nuori, komentaja, Vladilena Milizé saa uuden tehtävän uutena käsittelijänä 86:n Spearhead nimiselle pataljoonalle. Pataljoonan kapteeni. Shinei Nouzen, kantaa kaatuneiden toveriensa nimet ja toiveet. Nämä kaksi samalla puolella taistelevaa osapuolta vihaavat toisiaan. Pystyykö Vladilena tekemään tilanteesta yhtään paremman?

My Anime List
Facebook


Date: Friday 20.8.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

In war between Republic of San Mangolia and Giadian Empire there’s no casualties in Mangolia’s side. 85 sectors live peacefully inside the walls,while sector 86 has to do the dirtywork under their silverhaired superiors. One kind-hearted young commander Vladilena Milizé gets a new assignment to 86’s squadron named Spearhead as a new handler. Spearheads captain, Shinei Nouzen, carries on his fallen comrades’ names and wishes. From the baseline these two groups fighting on same side hate each other. Can Vladilena make things any better?

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.