Etävidis / Remote Video Night: Kesän uudet sarjat/Summer’s new series

Päivämäärä: Perjantai 16.7.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Kuuma kesä ja kuumat uudet sarjat. Vai ei? Tule katsomaan Senpain valitsemia kauden parhaita sarjoja eri genreistä ja päätä itse pienen episodin mittaisen kurkistuksen jälkeen onko se sinulle. Ehkä jopa joku kerta suosittelet sitä ja katsomme sen yhdessä. Matka sivistykseen alkaa Senpain kanssa uuden kauden iltana. Älä jää jälkeen!

My Anime List
Facebook

Date: Friday 16.7.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Hot summer and hot new series’. Or not? Come to see Senpai’s handpicked best series of the season from different genres and decide yourself after a little episode peeks if you want to see it, maybe recommend it to all of us to see together someday. Journey to the wisdom starts with Senpai at the evening of the new season. Don’t get behind!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.