Etävidis / Remote Video Night: Higurashi no naku koro ni Gou #1

Päivämäärä: Perjantai 30.7.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Mystiikka ja kauhu intensifioituu Hinamizawassa missä kolme suurta perhettä pitää salaisuutta piilossa julkisuudelta. Mutta kun tämä salaisuus alkaa ajaa ihmisiä hulluuteen kuolemaansa asti, juuri muuttanut Keiichi Maebara alkaa tutkia asiaa. Huono idea. Joka kerta. Jatkuvasti. Eri tavalla joka kerta.

Katsomme jaksot 1-12 ja jatkamme seuraavana lauantaina.

My Anime List
Facebook

Date: Friday 30.7.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Mystery and horror intensifies in Hinamizawa where three great families keep secret hidden from the puplic. But when that secret is driving people so mad everyone dies, recently moved Keeichi Maebara starts to investigate. Bad idea. Every time. All the time. Different every time.

We will see episodes 1-12 and continuing next day, on Saturday.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.