Etävidis / Remote Video Night: Akudama Drive

Päivämäärä: Perjantai 23.7.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Kansai on kaupunki jossa on korkeaa teknologiaa, luksuselämää ja valpas poliisi. Ja missä poliisia tarvitaan on rikollisyhteisö joka on sen arvoinen…tai nauraa sille, nimeltään Akudama. Yksi vaarallisimmista, Cutthroat, on tuomitty kuolemaan. Hänen vapauttamisensa on haastavaa, mutta tarpeeksi luvattua pätäkkää auttaa useaa kyvykästä Akudamaa aloittamaan kisan kohti palkkiota. Mutta kaikki vaarallisimmat on saatettu yhteen syystä.

Liity jännitykseen ja kauniiseen toimintaan Senpain kanssa!

My Anime List
Facebook

Date: Friday 23.7.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Kansai is a city with high technology, luxurous lifestyle and a vigilant police force.
And where police is needed there is criminal society matching it…or laugh at it named Akudama. One of most dangerous of them called Cutthroat is sentenced to the execution. Freeing him is not easy but enough money that is promised to several skillfull Akudamas, who will start to race against themselves to get their hands to the price. However there is a reason why all the most dangerous ones are set up to be in the same spot.

Join the exitement and beautiful action with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.