Senpain piknik / Senpai’s picnic 03.07.2021

Päivämäärä: Launtai 03.07.2021
Aika: 15:00
Paikka: tavataan Terrakodilla, Rehtorinpellonkatu 4 B

Senpai lähtee piknikille lauantaina 3.7. Pakkaa siis mukaasi evästä ja tule nauttimaan hyvästä säästä ja mukavasta seurasta. Tapaamme Terrakodin edessä kello 15:00, josta siirrymme yhdessä puistoon. Huonon sään sattuessa vietämme aikaa Terrakodilla.

Pidäthän huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Jääthän kotiin, jos sinulla on pieniäkin oireita. Tapahtumassa on paikalla hygieniavastaava, joka pitää huolta tapahtuman turvallisuudesta ja kerää listan osallistujista.


Date: Saturday 03.07.2021
Time: 15:00
Place: We will meet in front of Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B

Senpai is going on a picnic on Saturday 3.7. So, pack snacks with you and come enjoy the great weather and the good company. We will meet in front of Terrakoti at 15:00 and move to the park from there. In the case of bad weather, we will be spending time at Terrakoti instead.

Please take care of safety distances and hand hygiene. Please stay home if you have even minor symptoms. There is a hygiene manager at the event, who takes care of the safety of the event and collects a list of participants.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.