Etävidis / Remote Video Night: SK8 the Infinity

Päivämäärä: Perjantai 18.6.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Reki Kyan on lukion kakkonen, jolla on addiktio S:ään, joka on skeittaamista hylätyssa kaivoksessa vaarallisten esteiden ja vaarallisempien ihmisten seassa. Nämä ihmiset ratkovat
skeittaamalla erimielisyytebsä.

Reki on kokenut konkari, muttei omaa tarpeeksi temppuja voittaakseen joka kerta. Tässä hänen luokkatoverinsa Langa tulee kuvioihin. Lumilautailutaustansa avustuksella hän aloittaa rullalautailun opettelun uudessa kotikaupungissaan. Tule kannustamaan heitä Senpain kanssa!

My Anime List
Facebook

Date: Friday 18.6.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Reki Kyan is a high school sophomore with addiction to dangerous think called S, which is skateborading in an abandoned mine including dangerous hazards and even more dangerous opponents having same interest and dealing with quarrels via races.

Reki is used to skating but does not handle enough tricks to win every time. That’s where his classmate Langa comes to the picture. Having tricks ow his own from the snowboarding he starts learning skating in his new hometown. Come and cheer them with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.