Etävidis / Remote Video Night: Digimon Adventure tri #1

Päivämäärä: Perjantai 25.6.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Katsomme ekat 3 leffaa Digimon tri elokuvista. Katselunautintoa auttaa, jos on nähnyt Adventuret 1 ja 2, mutta tämä ei missään nimessä ole pakollista. Loput leffoista katsotaan seuraavana perjantaina! Tule nauttimaan jostain uuden ja nostalgisen mixauksesta Digimon-nimen alla!

My Anime List: Digimon tri 1, Digimon tri 2, Digimon tri 3
Facebook

Date: Friday 25.6.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

We’ll be watching first 3 of the Digimon tri movies. It helps to enjoy the movies having seen Didimon Adventure and Digimon Adventure 2 series’, but it’s not required. Rest of the movies will be seen on following Friday! Come to enjoy something new mixed with nostalgy in the name of the Digimon!

My Anime List: Digimon tri 1, Digimon tri 2, Digimon tri 3
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.