Etävidis / Remote Video Night: Terror in Resonance (Zankyou no terror)

Päivämäärä: Perjantai 11.6.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

9 ja 12 ovat kaksi nuorta poikaa, jotka terrorisoivat Japania. Toinen on vakava ja toinen reipas. Molemmat samasta paikasta. Molempien kohdattava menneisyytensä vielä kerran heidän vanhan ystävänsä 5:n muodossa. Poikien masentunut luokkatoveri Lisa sotkeutuu asiaan , joten heidän on otettava tyttö mukaan turvallisuuden vuoksi. Mutta onko kenellekkään heistä olemassa pelastusta? Liity mukaan katsomaan hauskaa ja ihmisten henkeä kunnioittavaa terroria Terror in Resonance:ssa!

My Anime List
Facebook

Date: Friday 11.6.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

9 and 12 are two young boys terrorizing Japan. Another is serious and the other cheery. Both coming from the same place and having to face their past one more time in form of their former friend 5. Boys’ depressed classmate Lisa gets tangled in the mess and so they have to take her in for the safety measure. But is there salvation to any of them?Join us to see some fun and human loving terror in Terror in Resonance!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.