Etävidis / Remote Video Night: Black Lagoon Second Barrage

Päivämäärä: Perjantai 4.6.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Aika Lagoonin toiselle kaudelle, jossa rikos tiivistyy Lady Balalaikan ja hänen venäjän mafiansa ympärillä. Rock sen sijaan pakotetaan tekemään valinta. Muutu ja sopeudu tai yritä palata takaisin vanhaan. Kumpi sopii Rockin kaltaiselle hylätylle bisnesmiehelle? Tulkaa ja katsokaa Senpain kanssa!

My Anime List
Facebook

Date: Friday 4.6.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Time to second season of Black Lagoon, where crimes intensify around Lady Balalaika and her russian mafia. Rock on the otherhand is forced to make decicion. Change and adapt or try to return back to the old. Which one is more likely for the abandoned businessman like Rock? Come and see with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.