Etävidis / Remote Video Night: Black Lagoon Roberta’s Blood Trail

Päivämäärä: Lauantai 5.6.2021
Aika: 18:00 – 21:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Lojaali Lovelacen palvelusneito ja treenattu ex-tappaja ja ehkä yksi vahvimmista hahmoista koko sarjassa, Roberta. Mikä muutti kylmäverisen tappajan rakastavimmaksi henkilöksi? Vai muuttiko? Tule Senpain kanssa seuraamaan Robertan tarinaa!

My Anime List
Facebook

Date: Saturday 5.6.2021
Time: 18:00-21:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Roberta, loyal servant to the house Lovelace and trained ex Assassin and maybe most overpowered character in the series gets her own OVA. What changed cold blood killer into most loving person? Or did it? Come and see Roberta’s story with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.