Etävidis / Remote Video Night: Wonder Egg Priority

Päivämäärä: Perjantai 7.5.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Oletko koskaan menettänyt itsellesi läheistä ihmistä ja halunnut tietää syyn miksi he ovat nyt poissa?

Ai Ohto on hiljattain menettänyt ystävänsä Koiton ja hän haluaa ymmärtää syyn miksi tämä on nyt poissa. Hänet vedetään mukaan ihmeelliseen unenkaltaiseen maailmaan, missä hän käyttää Wonder-Egg’jä, munia mitkä sisältävät henkiä. Yhdessä uusien kumppaniensa / ystäviensä kanssa hän ajautuu syvemmälle mysteeriin unenkaltaisessa maailmassa pelastaakseen ystävänsä Koiton kadotukselta. Mutta mysteerejä on enemmän kuin mihin Ai oli lupautunut selvitettäväksi.

My Anime List
Facebook


Date: Friday 7.5.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Have you ever lost someone close to you and wanted to know the reason why they’re gone now?

Ohto Ai has recently lost her friend Koito and she wants to understand why she is now gone. She is being pulled to wonderous dream-like word where she uses Wonder Eggs, eggs that contain spirits. Together with her new allies/friends she goes deeper into the mystery of the dream-like word in order to safe her friend Koito from the oblivion. But there is more mystery than the one Ai signed up to solve.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.