Etävidis / Remote Video Night: Black Lagoon

Päivämäärä: Perjantai 14.5.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Rokurou Okajima on tavallinen japanilainen bisnesmies, eläen tylsää elämäänsä, kun hänet kidnapataan liikematkallaan Eteläiseen Aasiaan Thaimaalaisen palkkasoturiryhmän, Black Lagoonin, toimesta. Alunperin vaihtonappulaksi ylimääräisestä käteisestä tarkoitettu, Rokurou huomaa tulleensa hylätyksi oman yhtiönsä toimesta. Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin liittyä kaappaajiinsa ja yrittää selviytyä tässä rikosten täyttämässä maailmassa. Pystyykö Rokurou mukautumaan normaalista rauhallisesta elämäntyylistään? Tule seuraamaan tämän legendaarisen animen ensimmäistä kautta Senpain kanssa!

My Anime List
Facebook


Date: Friday 14.5.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Rokurou Okajima is an ordinary japanese businessman living his dull life when he gets kidnapped during his business trip to Southern Asia by Thailand’s local mercenary group called Black Lagoon. They initially want to trade Rokurou for some extra cash. However…he is abandoned by his company and have no other choice but to join his kidnappers and try to survive in this crime filled world. Can he adapt from his usual peaceful lifestyle? Come to see first season of this legendary anime with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.