Etävidis / Remote Video Night: Beastars 2nd Season

Päivämäärä: Perjantai 21.5.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Rauha lihansyöhien ja kasvissyöjien välillä ei ole aina helppoa. Murha-tapauksen selvittelyn lomassa, Cherryton Academy julistaa, että kuka tahansa kykenevä selvittämään tapauksen tituleerataan Beastariksi, ylpeäksi taistelijaksi tasapuolittamaan “saalistajien” ja “saaliiden” välille. Selvittäessään tapausta, Susi nimeltään Legoshi kamppailee tunteittensa kanssa mitkä ovat keskittyneet valkoiseen kaniin, Haruun. Katsomme toisen kauden tästä suositusta sarjasta Senpailla!

My Anime List
Facebook


Date: Friday 21.5.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Peace between carnivores and herbivores is not always easy. Following the murder case, Cherryton Academy declares that anyone capable of solving the case will be entitled as Beastar, proud fighter on inequality between “hunters” and “preys”. While on the case, Wolf named Legoshi have struggle with his feelings toward white rabbit, Haru. We are watching second season of this popular anime with Senpai!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.