Etävidis / Remote Video Night: Jujutsu Kaisen #2

Päivämäärä: Perjantai 2.4.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Toivevidikselle hieman jatkoa! Katsotaan toiseksi eniten teiltä ääniä saanut Jujutsu Kaisen. Sarjassa puidaan ihmisten negatiivisuuksia kirousten kautta. Päähenkilö Yuuji saa kirousten voimat ja hänen elämänsä tylsä osuus päättyy. Paluuta entiseen ei ole!

Sarjasta katsotaan jaksot 14-24.

My Anime List
Facebook


Date: Friday 2.4.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

We will continue from your most voted with a second place, Jujutsu Kaisen. Serie is about curses that resolves around negativity of people. Our main hero Yuuji finds out one of the cursed item, ending dull part of his life. There is no going back!

We are watching episodes 14-24.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.