Etävidis / Remote Video Night: Horimiya

Päivämäärä: Perjantai 9.4.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Mitä tapahtuu, kun Kyouko Hori, koulun rakastetuin tyttö, jonka elämä on kiireistä, tapaa nöyrän luokkatoverinsa, Izumi Miyamuran. Miyamuralla on salaisuus, jota hän piilottelee koulussa ollessaan ja kukaan ei tiedä hänestä paljoakaan. Samaan aikaan, kaikki haluaisivat hengailla Horin kanssa. Mutta kaksi sattuu tapaamaan ja jakamaan salaisuutensa näin aloittaen heidän ystävyytensä. Kuinka he pärjäävät, tule katsomaan itse!

My Anime List

Date: Friday 9.4.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

What happens when Kyouko Hori, school’s most loved girl who has little time on her hand meets a meek classmate of hers, Izumi Miyamura. Miyamura has a secret he has been hiding while attending to school and none knows alot about him. Meanwhile everyone wants to hang out with Hori. But they happen to meet and share their secrets thus beginning their friendship. How will they fare, come and see for yourself!

My Anime List