Etävidis / Remote Video Night: The Rising of the Shield Hero #2 (Tate no Yuusha no Nariagari)

Päivämäärä: Perjantai 26.3.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Iwatani Naofumi imaistaan fantasiamaailmaan, missä hänen on otettava kaikista aliarvostetuimman sankarin rooli neljästä. Siinä missä keihäs, miekka ja jousi saavat ihmisten luottamuksen helposti Naofumin kilpeä katsotaan alaspäin lujaa ja hän joutuu kokemaan maailman epäreiluuden hänen kaltaisiaan kohtaan. Näin alkaa matka taistelussa pahuutta vastaan siitä huolimatta, että niin sanotut toverit ovatkin vastaan. Tule katsomaan Naofumin kasvua vahvaksi aseestaan huolimatta muutaman ystävän seurassa, jotka häntä tukevat.

Jatkamme sarjan katsomista katsomalla jaksot 13-25!

My Anime List
Facebook


Date: Friday 26.3.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

Iwatani Naofumi gets sucked into fantasy world where he has to play the role of the most underappreciated hero out of four. While Spear, Sword and Bow gets peoples trust easy, Naofumi gets Shield which is looked down hard and he gets to feel how unfair world is towards his kind. Thus begins a journey to fight evil even if your so called allies would be against you. Come to see Naofumi growing strong despite his weapon alongside few who support him!

We are continuing to watch the series by watching episodes 13-25!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.