Etävidis / Remote Video Night: Moriarty the Patriot (Yuukoku no Moriarty)

Päivämäärä: Perjantai 12.3.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

1900-luvun Iso-Britanniassa on olemassa mies, joka on kyllästynyt sosiaalisiin standardeihin, jotka suosivat rikkaita ja tekevät köyhistä heidän pelinappuloitaan vallan pelissä. Hänen nimensä on William James Moriarty. Hän ja hänen veljentä taistelevat nokkeluudellaan ja resursseillaan tasapainottaakseen vaakaa hinnalla millä hyvänsä. Oikeuden saavuttamisen takia on ryhdyttävä viholliseksi, joka tekee Moriartysta mielenkiintoisen hahmon seurata. Tule mukaan katsomaan, miten hän pärjää sarjan ekalla kaudella!

My Anime List
Facebook


Date: Friday 12.3.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai’s Discord server, voice channel huone 1

In 19th century Great Britain there is a man who is fed up with social standards which favor rich and make poor their chess pieces in the game of power. His name is William James Moriarty. He and his brothers fight with their wits and resources in order to balance the scales no matter what it costs. Being a villain in order to bring justice is what makes Moriarty interesting character to watch. Join us to see how he fares on first season of the serie!

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.