Etävidis / Remote Video Night: Jujutsu Kaisen

Päivämäärä: Perjantai 5.3.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Ääntänne kuunnellen valitsimme yhden kauden arvostetuimmista sarjoista, Jujutsu Kaisenin katselulistallemme. Tule katsomaan, kuinka sankarimme Yuuji, selviää kirousten maailmassa ja tulee yhdeksi vahvimmista Jujutsu-velhoista.

My Anime List
Facebook


Date: Friday 5.3.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai Discord server, voice channel huone 1

Listening to you we have chosen one of the highly rated serie, Jututsu Kaisen to our watchlist. Come to see our hero, Yuuji surviving in the world of curses and becoming the one of the most powerful Jujutsu sorcerer.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.