Jäsenistön toivevidis / Members request video night


Päivämäärä: Perjantai 22.1.2021
Aika: 18:00 – 23:00
Paikka: Senpain Discordissa äänikanavalla huone 1

Katsotaan teidän äänestämistänne sarjoista eniten ääniä saanut sarja, jos ei loppuun, niin pitkälle kuin ehditään.

EDIT: Kiitos kaikille äänestäneille. Äänestys on päättynyt ja voittajiksi selvisivät Bananya ja Erased, joten katsomme molemmat sarjat perjantain vidiksessä.Bananyan katsominen aloitetaan kello 17:30 Discordissa äänikanavalla huone1 ja katsomme banaanikissan seikkailuja 13 jakson verran. Bananyan jälkeen jatkamme katsomalla sarjan Erased kokonaisuudessaan kello 18:20 alkaen.

Facebook


Date: Friday 22.1.2021
Time: 18:00-23:00
Place: Senpai Discord server, voice channel huone 1


We are watching your most voted serie out of all of your suggested ones.

EDIT: Thank you to everyone that voted. The vote ended in a tie between Bananya and Erased, so we will be watching both on Senpais Discord on Friday.Bananya will start at 17:30 in the voice channel huone1 and we will be watching the andventures of the bananacat for 13 episodes. After Bananya we will continue by watching all twelve episodes of Erased starting at 18:20.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.