Leffailta / Movie Night: Made in Abyss

Päivämäärä: Lauantai 07.11.2020
Aika: 14:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros

Katsomme kolme Made in Abyss -elokuvaa. Kaikkien kannattaa tulla mukaan katsomaan riippumatta siitä onko jo nähnyt Made in Abyss -televisiosarjaa, sillä elokuvissa kerrataan sarjan tapahtumat uuden upean animaation kanssa. Kolmas elokuva on suora jatko-osa sarjalle.

Made in Abyss Movie 1: Journey’s Dawn
Made in Abyss Movie 2: Wandering Twilight
Made in Abyss Movie 3: Dawn of the Deep Soul

Kokoonnumme 14:00 Kampuskappelissa. Ensimmäinen elokuva alkaa kello 15:00, toinen 17:15 ja kolmas 19:30.

Kampuskappeli sijaitsee Rehtorinpellonkatu 4:ssä Yo-talo C:ssä ja sisäänkäynti sinne on aivan Rehtorinpellonkadun varrella, päiväkodin leikkikentän ja Terrakodin sisäänkäynnin pihan välissä.

Date: Saturday 07.11.2020
Time: 14:00 – 22:00
Place: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor

We’re watching three Made in Abyss movies. Don’t worry about whether or not you’ve already seen the TV series. These movies recap the series with beautiful new animation. The third movie is a direct sequel to the TV series.

Made in Abyss Movie 1: Journey’s Dawn
Made in Abyss Movie 2: Wandering Twilight
Made in Abyss Movie 3: Dawn of the Deep Soul

We gather at 14:00 in Kampuskappeli. First movie starts at 15:00, second at 17:15 and third at 19:30.

Kampuskappeli is located at Rehtorinpellonkatu 4 at Student House C and the entrance is located right next to Rehtorinpellonkatu. It is between the playground and the yard where entrance to Terrakoti is located.