Leffailta / Movie Night: Steamboy + Promare

Päivämäärä: Perjantai 23.10.2020
Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros

Steamboy on huippuohjaaja Katsuhiro Otomon (Akira) projekti, joka vietti vuosia tuotantohelvetissä, kunnes se lopulta julkaistiin vuonna 2004 ja on vielä tänäkin päivänä yksi kalleimmista anime-elokuva tuotannoista ikinä.

My Anime List: Steamboy

Tämän jälkeen on vuorossa vihdoinkin viime vuoden sensaatio Promare. Elokuvassa yhdistyvät Hiroyuki Imaishin (Gurren Lagann, Kill La Kill) räjähdysmäinen ohjaus sekä Hiroyuki Sawanon (Attack on Titan) jytisevä musiikki.

My Anime List: Promare

Kokoonnumme 16:00 Kampuskappelissa. Steamboy alkaa kello 17:00 ja Promare alkaa 19:30.

Facebook

Kampuskappeli sijaitsee Rehtorinpellonkatu 4:ssä Yo-talo C:ssä ja sisäänkäynti sinne on aivan Rehtorinpellonkadun varrella, päiväkodin leikkikentän ja Terrakodin sisäänkäynnin pihan välissä.


Date: Friday 23.10.2020
Time: 16:00 – 22:00
Place: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor

A long running project by famous director Katsuhiro Otomo (Akira). This infamous movie spent years in production hell until it was finally released in 2004. Even today it’s still one of the most expensive anime movie productions ever.

My Anime List: Steamboy

After that we’re (finally) watching last year’s sensational movie Promare. The explosive direction of Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill La Kill) combines with banging tunes by musical genius Hiroyuki Sawano (Attack on Titan).

My Anime List: Promare

We gather at 16:00 in Kampuskappeli. Steamboy starts at 17:00 and Promare at 19:30.

Facebook

Kampuskappeli is located at Rehtorinpellonkatu 4 at Student House C and the entrance is located right next to Rehtorinpellonkatu. It is between the playground and the yard where entrance to Terrakoti is located.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.