Halloween-vidis / Halloween Night

Päivämäärä: Perjantai 30.10.2020
Aika: 16:00 – 22:00
Paikka: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. kerros

Kauhuklassikko Higurashi no Naku Koro ni saa tänä vuonna pitkään odotetun rebootin. Arvatkaapa mitä me katsomme Halloweenina. Pue päälle Halloween cossi ja liity seuraamme kummittelevassa kappelissa.

My Anime List

Kokoonnumme 16:00 Kampuskappelissa ja anime alkaa kello 17:00. Cosplay ei ole pakollista.

Kampuskappeli sijaitsee Rehtorinpellonkatu 4:ssä Yo-talo C:ssä ja sisäänkäynti sinne on aivan Rehtorinpellonkadun varrella, päiväkodin leikkikentän ja Terrakodin sisäänkäynnin pihan välissä.

Date: Friday 30.10.2020
Time: 16:00 – 22:00
Place: Kampuskappeli, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1st floor

Horror classic Higurashi no Naku Koro ni is getting a long awaited reboot. Guess what we’re watching this Halloween. Put on your Halloween cosplay and join us in the haunted chapel.

My Anime List

We gather at 16:00 in Kampuskappeli and anime starts at 17:00. Cosplay is optional, but encouraged.

Kampuskappeli is located at Rehtorinpellonkatu 4 at Student House C and the entrance is located right next to Rehtorinpellonkatu. It is between the playground and the yard where entrance to Terrakoti is located.