Terrakodin avoimet ovet/pihat – Terrakoti open doors/yard

Päivämäärä: tiistai 1.9.2020
Aika: 12:00-17:00
Paikka: Rehtorinpellonkatu 4 B, piha

Tervetuloa Terrakodin avoimien pihojen viikolle Senpain päivystysvuorolla keskiviikkona.

Mikä ihmeen Senpai?

Olemme Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry, eli tuttavallisemmin Senpai. Seuran tarkoituksena on edistää japanilaisen animaation (anime) ja sarjakuvan (manga) tuntemusta ja harrastusta sekä edistää animen ja mangan harrastajien välistä yhteydenpitoa ja vuorovaikutusta. Mikäli haluat enemmän tietoa seurasta, löydät sitä osoitteesta http://senpai.fi/.

Avoimet pihat?

Tervetuloa tutustumaan siihen, mikä Terrakoti on ja mitä siellä tehdään. Poikkeuksellisista olosuhteista johtuen pidämme perinteisen tapahtuman tällä kertaa ulkona, jotta pysymme kaikki terveenä. Päivystysvuorossa on Senpai, mutta kerromme parhaamme mukaan myös muiden Terrakodilla olevien seurojen toiminnasta.


Date: Tursday 1.9.2020
Time: 12:00-17:00
Place: Rehtorinpellonkatu 4 B, yard

Welcome to Terrakoti open yard week on Senpai’s day on Wednesday.

What Senpai?

We are Turku Anime and Manga Society Senpai or more or more simply just Senpai. Our goal is to promote the knowledge of Japanese animation (anime) and comics (manga) as a hobby. Another goal is to advance the communication and interaction between people with interest in the Japanese popular culture. You can find more information at http://senpai.fi/

Open Yard?

Welcome to see what we do at Terrakoti. Due to the peculiar circumstances this year we will have the traditional event outdoors so that we will could all stay healthy. On Tuesday Senpai is present, but we will do our best to tell about other societies that have their activities at Terrakoti.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.