Etävidis: Hopeanuoli / Remote Video Night: Ginga: Nagareboshi Gin

Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille lauantaina 23.5. kello 20:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Hopeanuolen muutaman ensimmäistä jaksoa. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa ensimmäiset jaksot itsenäisesti ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme.

Keskustelemme piirretystä sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja ensimmäisen kerran jälkeen jaksoja katsotaan kolme päivässä. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.

Katsomme sensuroimattoman version. K15.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Saturday 23rd of May at 20:00 when we each watch first few episodes of Ginga: Nagareboshi Gin, each on our own computer. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself and join us the next day.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series. Going forward, we’ll watch three episodes per day. More information on how to watch the series will be on Discord.

We’ll watch the uncensored version. 15 years and up.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.