Etävidis / Remote Video Night: Avatar: The Last Airbender


Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille lauantaina 25.4. kello 19:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Avatar: The Last Airbernderin viisi ensimmäistä jaksoa. Avatar ei teknisesti ottaen ole anime, mutta olemme kuulleet, että animesta tykkäävät tuppaavat pitämään myös Avatarista. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa neljä ensimmäistä jaksoa itsenäisesti Viaplaystä ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme, mutta muutaman jakson välistä jääminen ei ole tämän sarjan kanssa mikään katastrofi.

Keskustelemme piirretystä sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja ensimmäisen kerran jälkeen jaksoja katsotaan kolme päivässä. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Saturday 25th of April at 19:00 when we each watch five first episodes of Avatar: The Last Airbender, each on our own computer. This is not an anime, but we’ve been told that people who like anime tend to like Avatar too. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself, for instance on Viaplay, and join us the next day., but it is not the end of the world even if you miss a few episodes of this series.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series. Going forward, we’ll watch three episodes per day. More information on how to watch the series will be on Discord.This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.