Etävidis / Remote Video Night: Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Senpai ei edelleenkään järjestä tapaamisia, mutta se ei tarkoita, etteikö Senpai voisi järjestää vidiksiä. Suuntaa Senpain Discord-serverille keskiviikkona 25.3. kello 20:00, kun katsomme yhdessä kukin omalla tietokoneellamme Fullmetal Alchemist: Brotherhoodin neljä ensimmäistä jaksoa. Mikäli missaat aloituksen, voit katsoa neljä ensimmäistä jaksoa itsenäisesti esimerkiksi Netflixistä ja liittyä seuraavana päivänä seuraamme.

Keskustelemme animesta sen pyöriessä äänikanavalla ja voit liittyä keskusteluun, mikäli sinulla on mikrofoni, mutta se ei ole välttämätön osallistuaksesi. Keskustelemme sarjasta myös tekstikanavalla. Katsomme jaksoja päivittäin kunnes koko sarja on saatu katsottua. Toteutustavasta keskustellaan ensimmäisellä kerralla ja päätetään montako jaksoa katsomme päivässä ja moneltako katsominen aloitetaan. Tarkempaa tietoa siitä, miten sarjaa katsotaan, kerrotaan Discordissa.


Senpai still has no new meetings, but that doesn’t mean that Senpai can’t arrange video nights. Head to Senpai’s Discord server on Wednesday 25th of March at 20:00 when we each watch four first episodes of Fullmetal Alchemist: Brotherhood, each on our own computer. If you miss the beginning, you can watch the first four episodes yourself, for instance on Netflix, and join us the next day.

We will talk about the series on an audio channel while watching, and you can join the conversation if you have a microphone. Having one is not necessary to take part, we will talk about the series on a text channel too. On the first virtual meeting we will talk how we will go through the series, how many episodes we will watch each day, and at what time. More information on how to watch the series will be on Discord.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.