Ronja Ryövärintytär -vidis (Sanzoku no Musume Ronja) – PERUTTU / CANCELLED

Tapahtuma peruttu!
Event cancelled!

Päivämäärä: perjantai 27.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Astrid Lindgrenin klassikkokirjaan perustuen tehtiin anime muutama vuosi sitten, ja Senpailla ei olla sitä vielä katsottu. Nyt on aika korjata tämä huutava virhe ja kokoontua yhteen katsomaan, miten pohjoismaisesta lasten suosikista syntyi anime. Tällä kertaa katsomme poikkeuksellisesti, mutta luonnollisesti, animen ruotsinkielisillä dubeilla. Koko animea emme ehdi katsomaan, koska jaksoja on peräti 26, mutta mikäli tapahtuma kerää suosiota, katsomme myöhemmin loput.

My Anime List
Facebook

Ovet aukeavat kello 17:00 ja anime alkaa tuntia myöhemmin.


Date: Friday 27.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

An anime based on a Swedish children’s classic book was made a few years back, but Senpai has yet to watch it. Now’s the time to fix that! This time around we will watch the anime with Swedish dubs. We won’t be able to watch all 26 episodes, but if the event proves popular, we’ll watch the rest later.

My Anime List
Facebook

Doors open at 17:00 and anime begins one hour later.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.