Kevätkokous, animemusavisa & hengailua / General Meeting, anime music quiz & hangout

Päivämäärä: perjantai 13.3.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Tervetuloa Senpain kevätkokoukseen 2020! Kevätkokouksessa esitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto. Tämän jälkeen kokouksessa päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä edellisen vuoden hallitukselle. Tarkempaa tietoa kokouksesta on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse.

Kevätkokouksensa jälkeen Senpai jatkaa iltaa seurustellen jäsentenistön kesken. Paikalle saapuvia suositellaan varautumaan iltaan tuomalla mukanaan pientä purtavaa ja juomista. Suurin osa tätä iltaa kuluu yhdessä animesta ja mangasta rupatellen, mutta mukaan on mahdutettu myös animemusavisa.

Tunnistatko hyvin katsomiesi sarjojen alkutunnusmusiikin? Entä kiivaimpien taisteluiden taustalla soivat melodiat? Musavisasta löytyy biisejä kattavasti läpi 2010-luvun ja soitamme biisejä niin vuosikymmenen ehdottomista klassikkoanimeista kuin vähemmälle huomiollekin jääneistä sarjoista.

Visa aloitetaan, kun kevätkokous on saatu purkkiin, eli arviolta noin kello 18:30 ja kestää noin kaksi tuntia. Visan jälkeen jatkamme vapaamuotoisella illanviettolla.

Kevätkokous alkaa jo kello 17:00, joten jos haluat olla mukana valmomassa viime vuoden toiminnan olevan seuran edun mukaista, seuraa Terrakodille jo tuolloin!

Facebook


Date: Friday 13.3.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Welcome to the annual spring general meeting 2020 of Senpai. At the meeting we will present the previous year’s annual report and financial statements as well as the statement of the auditor. Thereafter, the meeting will decide on the approval of the financial statements and discharge of the previous year’s Board. More information about the meeting has been sent via email to all Senpai members.

After the spring meeting of the club, Senpai will continue the night with hangout. Everyone who arrives is adviced to bring some snacks and something to drink. Most of the evening will be discussions about anime and manga with other members, but an anime music quiz is also included.

Do you recognize the opening theme of the anime you’ve seen? How about the melodies playing in the background of the battles most epic? The songs are from the past decade and include music from the best classics but also some anime that was left with less attention.

The quiz begins after the general meeting around 18:30 and lasts for approximately two hours. After the quiz we shall continue with informal social evening.

The spring meeting starts at 17:00, so if you want to be there to ensure that Senpai’s activities were to the best interest of the society, be at Terrakoti already at that time.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.