Animekaraoke + kirppis / flea market

Päivämäärä: perjantai 7.2.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2. kerros

Animekaraokea ja mangakirppis samassa paketissa? :O

Tällä kertaa animekaraoken kylkeen on heitetty mangakirppis. Myös muuta manga- ja animeaiheista sälää saa tietysti pistää kaupan.

Mangaa ja muuta myytävää saa levittää Turku-salin pöydille. Uskomme, että pöytätila ei tule loppumaan, mutta siltä varalta, että se kuitenkin loppuisi, pyydämme kaikkia asettamaan myytävänsä tiiviisti pöydille ja noudatamme first come, first serve -periaatetta, eli ensimmäisenä paikalla olleet saavat tilaa pöydiltä, jos sattuisi käymään niin hassusti, että pöytätilaa ei riitä kaikille.

Hinnoittele myytäväsi jo ennakkoon. Voit vaikka laittaa teipillä hinnan mangan kanteen tai kirjoittaa erilliselle paperille kaikkien myytäviesi hinnat. Pidetään homma hyvän maun rajoissa, joten jos haluat myydä jotain, joka saattaa järkyttää herkempien mielet, piilota sellaiset tuotteet, ja anna nähtäville vain pyydettäessä.

Myynnissä on myös Senpain kirjaston kaksoiskappaleita, ja niiden tuotot menevät seuran toiminnan rahoittamiseen.

Karaokessa lauletaan jälleen kappaleita Senpain animebiisejä ja muutakin musiikkia sisältävältä biisilistalta, johon voi halutessaan ehdottaa lisäyksiä Senpain Discordin karaoke_workshop-kanavalla.

Biisilistaa voi katsella täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit?usp=sharing

Laulutuokiot aloitetaan kello 17:00.

Facebook


Date: Friday 7.2.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4 A, 2nd floor

Anime karaoke and manga fleamarket at the same time? :O

This time around with anime karaoke we have a manga fleamarket too. Other anime and manga related stuff can also be sold.

Manga and other stuff for sale can be put on display on Turku-sali’s tables. We believe that there will be room for everyone, but to just in case we ask people to use as little space and possible, and should the space from the tables run out, we’ll go with first come, first serve, meaning that the people who are there first are prioritized should the space run out.

Price your stuff in advance. You can either put stickers on your manga or you can make a seperate list with all the prices. Let’s keep everything in good taste, so if you want to seel something that someone might deem inappropriate, cover that kind of stuff and only show them around if asked.

We will also sell doubles from Senpai’s library and profits from selling those will go towards Senpai’s club activities.

In karaoke we will be singing songs from Senpai’s song list, which is filled with anime songs, Finnish classics and other great pieces of music. You can make further suggestions for the song list at the karaoke_workshop channel at Senpai’s Discord.

The song list can be viewed here: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wdmxz1-JMtDr0pEEFzqZ9u5A9hll1cSQFNgOReL8zEw/edit?usp=sharing

We’ll start with singing at 17:00.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.