Senpain hentai-ilta / Senpai’s Hentai Night

Päivämäärä: perjantai 21.2.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Legendat kertovat kummittelevasta kassista, joka on piilotettu Terrakodin syvyyksiin. Kassin kiroukset on sinetöity taikaloitsuin ja maalarinteipin avulla ikuisiksi ajoiksi, kunnes kassin sinetit viimein murretaan kohtalokkaana helmikuisena iltana.

Tässä Senpain vidiksessä selvitämme, mitä Senpain legendaarisesta hentaikassista oikeasti löytyy. Ovet aukeavat kello 17 ja hentaikassi aukeaa tuntia myöhemmin. Ensin tutkitaan kassin sisältöä ja muuta hallituksen paikalle tuomaa materiaalia, ja sen jälkeen huutistellaan valikoidulle hentaianimelle.

Facebook

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.


Date: Friday 21.2.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Legends tell of a haunted bag, hidden in the depths of Terrakoti. The curses of the bag have been selaed away forever with magical spells and some masking tape, until the seals are broken apart on one fateful night in February.

This time around in Senpai’s video night find out what the legendary hentai bag actually contains. First we’ll delve through the bag and look into other stuff brought by the board, and after that we’ll watch some hentai anime. Doors open at 17:00 and start laughing and curated anime one hour later.

Facebook

Age limit: 18.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.