Oresuki-vidis

Päivämäärä: perjantai 14.2.2020
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Katsomme yhdessä Oresukin. Sarjassa päähenkilön toiveet oman lukiohaaremin rakentamisesta juonittelun ja kieroilun avulla eivät ota onnistuakseen, kun hänen kaksi naispuolista kaveria pyytävät häntä avustamaan heitä hänen ystävänsä romanttisessa lähestymisessä. Mukaan astuu myös kolmas tyttö, joka tietää päähenkilön todellisesta juonittelevasta luonteesta ja tunnustaa ihastuksensa.

My Anime List
Facebook

Ovet aukevat kello 17:00 ja anime alkaa kello 18:00.


Date: Friday 14.2.2020
Time: 17:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

We’ll watch Oresuki together. The protagonists cunning plans to cast himself as the clueless protagonist of a textbook romantic comedy don’t go well when two of his romantic interests ask him to help them get closer to his friend. A third girl appears and tells she knows about his true nature and confesses.

My Anime List
Facebook

Doors open at 17:00 and anime begins at 18:00.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.