Tutkan ja Senpain itsenäisyyspäivän vastaanotto 2019

Päivämäärä: perjantai 6.12.2019
Aika: 14:15-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Arvoisat kutsuvieraat! On aika jälleen juhlistaa tasavaltamme itsenäisyyspäivää asiaankuuluvalla pönötyksellä ja virallisuudella.

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti järjestää itsenäisyyspäivän vastaanottonsa nyt jo kymmenettä kertaa. Tällä kertaa Senpai pääsee mukaan tähän juhlaan. Paikkana on jälleen juhlallinen Terrakoti-toimistomme ja aika tuleva perjantai, kuudes joulukuuta kuluvaa Herran vuotta 2019.

Vastaanottoa edeltää nytkin elokuvanäytäntö. Tänä vuonna itsenäisyyden käsitettä tutkiskellaan japanilaisen, animaatiotekniikalla toteutetun ja samannimiseen sarjakuvateokseen perustuva elokuvan “Ghost in a Shell” (1995) välityksellä. Elokuvanäytös käynnistyy klo 15:00, ovet ovat auki 14:15 lähtien eli toimistolle voi saapua virittäytymään juhlavaan tunnelmaan jo tuolloin. Illan virallinen osuus eli kättelyseremonioiden seuraaminen alkaa tuttuun tapaan klo 18.00.

Lisätietoa:
https://www.imdb.com/title/tt0113568/
https://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_(1995_film)

Jäykän virallisille perinteille ominaisesti loppuilta seuraa nytkin totuttua kaavaa. Varsinainen vastaanoton ohjelmaan kuuluu modernin teknologian avulla toteutettava, maamme pääkaupungissa järjestettävän kilpailevan tapahtuman seuraaminen tämänvuotista pukuloistoa kriittisesti analysoiden.

Tilaisuuden kohokohta on tälläkin kertaa juhlallinen puheenjohtajan kättely sekä jossain vaiheessa iltaa suoritettava juhlallinen vierailu läheisessä Chez Hesburgerissa. Loppuillan ohjelma käsittää muun muassa vapaata keskustelua päivänpolttavista kysymyksistä.

Kutsuvieraiden toivotaan kunnioittavan tapahtuman luonnetta ja puheenjohtajan kättelyä asiaankuuluvalla arvokkuudella pukeutumisessaan. Pukukoodin toivotaan siis koostuvan esimerkiksi miesten kohdalla pompöösistä puvusta ja naisten kohdalla mahtipontisesta koltusta sen mukaan miksi itsensä kokee.

Pukukoodi sallii eri ulkoavaruuden kulttuureista saapuvien vieraiden kohdalla myös sellaiset asukokonaisuudet, jotka näiden kotiplaneetoilla vastaavissa tilanteissa asianmukaiseksi katsotaan. Vieraiden toivotaan kuitenkin pitävän myös näissä tapauksissa mielessään tarpeellisen pompöösiyden.

Vastaanotolla on tarjolla mitä erilaisimpia juhlaherkkuja, joita tapahtumaan saapuvien vieraiden toivotaan tuovan mukanaan oman makunsa mukaisissa rajoissa.

Toivotamme Teidät erittäin virallisesti tervetulleiksi!


Date: Friday 6.12.2019
Time: 14:15-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Dear Senpai members! It’s time to celebrate independence day with applicaple formality.

Tutka organises their annual independence day event, this time together with Senpai. As per usual, the place is Terrakoti, and the time is Friday 6th of December.

Before more formal part of the schedule, we will watch “Ghost in the Shell” (1995) together. The doors open at 14:15, the movie begins at 15:00. The more official part of the night begins at 18:00 when we will watch people shake hands in our capital via a computer connection.

More information:
https://www.imdb.com/title/tt0113568/
https://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell_(1995_film)

Everyone is asked to appear well-dressed, as is appropriate in an official party.

We warmly welcome you!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.