Rento hengailuilta – Hangout Evening

Päivämäärä: perjantai 29.11.2019
Aika: 17:00-23:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Vuosijuhlat seuraavana päivänä? Tule juttelemaan tulevista vuosijuhlista, viimeviikkoisesta Bartenderistä, kauden parhaista animeista, lukemastasi mangasta ja kaikesta muustakin. Senpain laaja mangakirjasto on käytössäsi, joten voit myös istahtaa juomaan kupin teetä mangapokkari sylissäsi. Saattaa olla, että laulamme vähän animekaraokeakin. Ovet avataan viideltä.

Facebook


Date: Friday 29.11.2019
Time: 18:00-23:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Senpai’s anniversairy party the next day? Come to talk about the anniversairy, Bartender of the last week, the best anime of the season, manga you are reading, and everything else. Senpai’s huge manga library is at your use, so you can also have a nice cup of tea on the sofa with a manga book on your lap. We might even sing a little anime karaoke. Doors open at 17:00.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.