Bartender 2019

Se tulee taas!!!

It’s here again!!!

Lyhyesti / In Summary:

–Where and When? Terrakodilla 22.11 klo 18 alkaen / on Oct 22nd @ Terrakoti starting 6pm
–How Much? Pääsymaksu 5 euroa / Entry fee 5 €
–For Whom? K18/Adults Only
–What Else? Nyyttäriperiaate, jokainen osallistuu juomaraaka-aineiden tuomiseen / Potluck offerings – every participant bring some drink ingredients
– Dresscode? Pukukoodi joko baarimikon tai baarin asiakkaan cosplay-asu (toisin sanoen siisti asu, jolla viitsisi mennä astetta parempiin juhliin) / Dress up as if for a bit fancier party. Clean suit more than enough.


Päivämäärä: perjantai 22.11.2019
Aika: 18:00-
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Senpain ikoninen Bartender on taas melkein täällä!

Ai, siis mikä Bartender-ilta?
Kyseessä on Senpai ry:n tribuutti mainiolle Bartender-mangalle/animelle/live actionille!

Bartender-sarjassa seurataan baarimikko, Sasakura Ryoun elämää. Hänen erikoistaitonaan on kyky tarjota baarinsa asiakkaalle juuri se cocktail-juoma, joka ratkaisee tämän senhetkisen suuren ongelman elämässä. Tapahtumapaikkana toimii Ginzan syrjäkujilla oleva baari, jonka raskas ovi mahdollistaa elämän murheiden jättämisen ulkopuoliseen maailmaan.

Pyrimme Bartender-illassamme saamaan tämän saman tunnelman välittymään juuri sinulle! Omana Eden Hallina toimii seurahuoneemme Terrakoti osoitteessa Ylioppilastalo B, 1. kerros, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 22. marraskuuta kello 18 alkaen ja se jatkuu pitkälle yöhön.

Tapahtumassa on pukukoodina siisti pukeutuminen: sellainen, joka olisi hyväksyttävä joko baarimikon asuksi tai vaihtoehtoisesti tarpeeksi hienostunut ylempiluokkaisen baarin asiakkaalle. Tarkoituksena on pysyä sarjalle uskollisena!

Tapahtumaan on viiden euron (5 €) pääsymaksu, joka maksetaan käteisellä tapahtumapaikalla. Pääsymaksulla katetaan tapahtuman järjestämiseen liittyvät kulut.

Lisäksi pyydämme jokaista osallistumaan juomaraaka-aineiden tuomiseen, sillä nämä kerätään nyyttiperiaatteella. Tässä taulukossa on tarkempaa tietoa siitä, mitä tapahtuman järjestämiseen tarvitaan ja johon voi merkata tuomisensa. Muista merkata taulukkoon tuomisesi!

Luonnollisestikin vaadimme kaikkia käyttäytymään sivistyneesti, kuten Eden Hallissa kuuluu.

Facebook


Date: Friday 22.11.2019
Time: 18:00-
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

The epic Bartender party is here!

Bartender party? What’s that?

That’s of course our tribute to the great and classy manga/anime/live action series about the legendary bartender, Ryou Sasakura. His special talent is the skill to offer the drink that solves the major life’s problems of his customer! This all happens in a bar, Eden Hall, that’s located in the side streets of Ginza and has a heavy door that allows one to leave all his worries outside.

To enjoy the atmosphere and to taste all the great cocktails that are created, we have organized our own Bartender event for several years. This year it will take place on Friday, November 22nd at our own club space Terrakoti, Ylioppilastalo B, 1st floor, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku. The party starts at 18 o’clock and continues late into the night.

To participate, we ask you to pay a participation fee of 5 euros at the door. Also, there’s a dress code to be loyal to the series: a classy outfit that would either work as a bartender’s outfit, or be stylish enough for a customer of a high-end bar. That’s only to keep the occasion as close to the original series, not to pressure you to buy any expensive suits.

All the ingredients for the cocktails, as well all other bits and pieces are provided by the participants, so we ask you to help us with getting all the needed bells and whistles! In this spreadsheet you can see what we need to make the event happen, and you can fill out what you are bringing! Remember to fill out the spreadsheet!

Naturally, civilized conduct is expected from everyone, as it’s only natural while at Eden Hall.

Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.