Terrakodin avoimet ovet with Senpai + Sarazanmai

Päivämäärä: keskiviikko 4.9.2019
Aika: 12:00-22:00
Paikka: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1. kerros

Tervetuloa Terrakodin avoimien ovien viikolle Senpain päivystysvuorolla keskiviikkona.

Mikä ihmeen Senpai?

Olemme Turun Anime- ja Mangaseura Senpai ry, eli tuttavallisemmin Senpai. Seuran tarkoituksena on edistää japanilaisen animaation (anime) ja sarjakuvan (manga) tuntemusta ja harrastusta sekä edistää animen ja mangan harrastajien välistä yhteydenpitoa ja vuorovaikutusta.

Avoimet ovet?

Tervetuloa tutustumaan siihen, miltä Terrakoti näyttää ja mitä täällä tehdään. Päivystysvuorossa on Senpai, mutta kerromme parhaamme mukaan myös muiden Terrakodilla olevien seurojen toiminnasta. Paikalle saa vaan tulla hengailemaan ja rupattelemaan aivan siitä, mitä mielessä liikkuu. Senpain kattavasta mangakirjastosta voi myös poimia pokkareita ja istahtaa sohvalle lukemaan.

Vidis?

Avoimien ovien jälkeen katsomme tämän vuoden keväällä esitetyn animesarjan Sarazanmai kokonaisuudessaan. Videoillat eli vidikset ovat olennainen osa Senpain toimintaa ja suurin osa tapahtumistamme on jonkinlaisia vidiksiä. Ovet aukeavat kello 12:00 ja animen katsominen aloitetaan kello 17:00.

My Anime List
Facebook


Date: Wednesday 4.9.2019
Time: 12:00-22:00
Place: Terrakoti, Rehtorinpellonkatu 4 B, 1st floor

Welcome to Terrakoti open doors week on Senpai’s day on Wednesday.

What Senpai?

We are Turku Anime and Manga Society Senpai or more or more simply just Senpai. Our goal is to promote the knowledge of Japanese animation (anime) and comics (manga) as a hobby. Another goal is to advance the communication and interaction between people with interest in the Japanese popular culture.

Open Doors?

Welcome to see what Terrakoti looks like and what is happening here. On Wednesday Senpai is present, but we will do our best to tell about other societies that have their activities at Terrakoti. You can arrive to just hang out and chat about anything you like. Senpai’s massive manga library is also in use, so you can come and pick a manga and sit down on a sofa to read.

Video Night?

After the open doors part of the deal, we will watch a anime series called Sarazanmai that aired this spring. Video nights (“vidis”) are an integral part of Senpai’s operations, and most but not all of our events are video nights in some shape or form. Doors open at 12:00, and we’ll start watching the anime at 17:00.

My Anime List
Facebook

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.